2019-01-05 07:58:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jogosan érezheti a belső elégedettséget

Napi horoszkóp január 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Használja ki a nap nyújtotta kedvező lehetőségeket, menjen el bevásárolni, fektesse be a pénzét. Számláit ne hagyja figyelmen kívül! A szerelmi ügyeket illetően valaki gyengéd érzésekkel közelít önhöz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Olyan emberekkel ismerkedik meg, akik hatására teljesen más színben látja a világot. Legyen azonban óvatos. Ha nem tetszik, amit lát, inkább vonuljon vissza a megszokott ismerősei társaságába.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A nagyobb beszerzéseket halassza el a jövő hétre. Csak az vásárolja meg, amire feltétlenül szüksége van. A Hold a Bak jegyében áll, ez elvesz egy kicsit az energiájából. Inkább pihenjen sokat, olvasgasson, nézzen meg egy filmet!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma ne viselkedjen szertelenül, ne vásároljon drága holmikat! Kerülje a balesetveszélyes helyeket! Nincs kedve eleget tenni egy meghívásnak, de ne mondja le, vegyen részt az összejövetelen, kellemes meglepetésben lehet része.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tehetségét végre mások is elismerik. Rámenősségével, megjelenésével szinte mindenhol sikereket ér el. Használja ki a következő napokat!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szép családi napnak ígérkezik a mai. Kisebb-nagyobb nézeteltérések ugyan előfordulhatnak, de ezt sikerül gyorsan elsimítania. Jogosan érezheti a belső elégedettséget. Ma akkor sem érzi magát magányosnak, ha az estét esetleg egyedül kellene töltenie.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Talán már teljesen kiürült az éléskamra, és sok minden eszébe jut, amit be kellene szereznie, és el kellene még intéznie. Ha nem figyel eléggé, akkor a kelleténél garantáltan több pénzt kell majd kiadnia. Legjobb, ha a hitelkártyáját ma otthon hagyja, és csak annyi pénzt visz magával, amennyire feltétlenül szüksége van.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bak jegyében áll. Ez egy kicsit lassíthat a tempóján, de mindentől függetlenül élvezheti a nyugalmat. Minden dolgot gyorsan és problémák nélkül le tud bonyolítani. Ne is engedje, hogy bármi vagy bárki megzavarja.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdekes napra számíthat, már ami az emberi kapcsolatait illeti. Lehetséges, hogy ki kellene békülnie egyik haragosával, ez valóban nagyon fontos lenne, a saját nyugalma miatt is.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold már az ön jegyében jár. Most különösen fontos, hogy a saját és szerettei érdekeit képviselje. Feltehetően mindenki öntől várja a segítséget. Húzza meg idejében a határait!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Keresse az életvidám, boldog emberek társaságát, ne engedje, hogy néhány magába zárkózott ismerőse lehangolja! Ma találkozhat valakivel, aki a későbbiekben fontos szerepet fog betölteni az életében.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Jóból is megárt a sok, tartja a mondás, és ez most illik erre a napra. Szívesen maradna egyedül, de ez majdnem lehetetlennek látszik. Bármit is tervez, mindig közbe jön valami. Jobb, ha elengedi magát, és nem ragaszkodik görcsösen semmihez!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: